4 nachtjes
Door: R.lopes
Blijf op de hoogte en volg Erik-Rino
08 Februari 2016 | Nederland, Rotterdam
alle laatste reis benodigdheden zijn binnen en wat we niet hebben kunnen we daar altijd nog kopen, of hebben we vast niet nodig ;-) de tickets, hotelreserveringen en de map met alle routes zitten in de tas dus daar kan niks meer mis gaan. Nou ja..................dat links rijden wordt nog wel een dingetje denk ik zo LINKS LINKS LINKS gillend in de auto...... whahahaha.
Ach we beginnen de reis rustig met een vlucht in de A380 van Emirates van maar 6,5 uur naar Dubai, waar we de zaterdag tot dinsdag zullen door brengen. Uiteraard mag een tripje naar Abu Dhabi niet ontbreken. Ben zo benieuwd hoe het gaat zijn om in die grote zandbak te staan met immens hoge torenflats en alles wat je ziet in een overtreffende trap aanwezig is, eigenlijk is het DUBAI GALORE.
Maar nog even geduld de klok tikt door, maar het kan ons niet snel genoeg gaan nog 96 uur te gaan.
09 Februari 2016 - 20:28
Annelies:
Heel veel plezier....ik heb ook zo genoten in Zuid Afrika...en ik ga jullie volgen!! Veel liefs